dilluns, 13 de gener del 2014

Exchange

Hola de nou, avui estic molt contenta perquè aquest cap de setmana hem arribat als 100 likes al facebook! I com que les xarxes socials són per compartir avui us presento un intercanvi internacional que vaig fer l'estiu passat.

Hi again! today I'm very happy because this weekend we reached 100 likes on facebook! As social networks are made to share today I introduce you an internationar exchane I did last summer.



Coneixeu la tela de pissarra? jo n'estic enamorada, és molt pràctica i molt neta, i ja heu començat a descobrir la meva afició per reciclar i reaprofitar, de manera que uns retalls de texans vells, un retall de tela de pissarra i quatre botons i aquí teniu una pissarreta amb butxaca per deixar notes i el necessari.

Did you know the blackboard fabric? I'm in love with it, it is very practical and clean, and you already know my passion for recycle and reuse, so some pieces of old jeans, a bit of blackboard fabric and some buttons and here you have a little board with pocket to leave notes and whatever.


  




 Aquesta actualment llueix en una cuina holandesa. Espero que us hagi agradat

una abraçada

This one nowadays is on a Dutch kitchen, I wish you've liked it.

Love




4 comentaris:

  1. Wonderful! Love your work Africa xx

    ResponElimina
  2. Quina pissarra tan xula!! M'agrada molt i a més amb la tela texana queda molt bé. No coneixia el teu bloc i avui l'he descobert a través de "Arriba, en el deván", em quedaré per aquí per no perdre'm res.
    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Artmorixe! com pots veure encara sóc novella en aquest món de blogger i mica en mica espero anar-me fent un lloc! :) Una abraçada

      Elimina