dilluns, 17 de febrer del 2014

Olor a primavera

Bon dia, aquest cap de setmana hem tingut un dissabte genial, va fer un dia magnífic i m'agradaria compartir-lo amb vosaltres i així també m'aneu coneixent una mica més. Vivim al peu del Montseny, i entremig de la gespa ja despunten les primeres floretes de l'any! I sense cap fulla que ens fes ombra vam gaudir d'un cel espectacular.

Good morning, this weekend we had an amazing Saturday, and I'd like to share it with you so you can know me better. We live in the feet of Montseny, and on the grass the first flowers of the year showed by and without any leaf to shadow the table we enjoyed an amazing sky.


Normalment quan fa bon dia ho celebrem dinant a fora i aquesta no en va ser l'excepció, bon menjar, bona companyia i celebrant simplement que era dissabte

Usually when we have good weather we celebrate having luch outside and this was't the exeprion, good food, good company and celebrating just that it was Saturday.



El menú va ser senzill: costella de porc a la brasa i verdures al forn (de llenya) i per postres mandarines.

The menu was simple, pork ribs and vegetables all made at the BBQ and fruit for desert.


Ja havíem acabat de dinar i tocava començar a recollir i ostres! el forn encara està calent! i si fem un pastís? i posem un altre tronc?  Quina hora és? total només son les 4, si hem de fer temps fins que jugui em Barça,... va fem un pastís! 

We had finished our meal and we should have started to clean upand suddenly, the wood oven was still warm, ehat if we bake a cake? shall we add more wood? it's only 4 o'clok, if we have to make time since the football match.... let's make a cake!


I dit i fet! 4 ous, 180g de sucre blanc, 200g de farina de blat, un sobre de royal, mig got de llet, la ratlladura d'una llimona i una poma trossejada, tot ben barrejat i al forn i mitja hora més tard teniem un pastís fet amb llenya! Boníssim!

Perquè les improvisacions ens fan somriure! que tingueu molt bona setmana!

Said and done! 4 eggs, 180gr of white sugar, 200g of plain wheat flour, a spoon of baking powder, half glass of milk, one lemon zestand a chopped apple, all mixed and at the wood oven and 30 minutes latter we had an amazing homemade cake! Delicious!

Because improvising makes us smile! I wish you the best week!


1 comentari:

  1. El placer de las cosas sencillas, en familia , disfrutándo de una comida hecha con amor, a fuego lento, en compañia de los tuyos y de un día que nos presagia una cercana primavera...¿Se puede pedir más?
    Yo creo que no.....Un beso
    Myriam

    ResponElimina