dijous, 27 de febrer del 2014

Paula's Box

Ahir us vaig deixar amb l'intriga del que havia preparat per l'aniversari de la Paula, aquí ho teniu amb tot detall:

Yesterday I left you with the doubt of what I did for Paula's B-day, and here you'll see it.



Amb la Cristina no ens coneixem amb persona, quan vaig començar l'aventura de fer aquest blog em vaig posar en contacte amb ella, feia molt temps que la seguia i vam quedar de fer un intercanvi, li vaig ensenyar les caixes que vaig fer per Nadal i de seguida se'n va enamorar. Em va enviar aquesta foto de la Paula i va decidir que li agradaria preparar una caixa per l'aniversari de la seva princesa i dit i fet. 

Cristina and I haven't met in person yet, I've been a follower of her blog from a long time and when I started this adventure I contatced her and we decided to make an exchane. I showed her the boxes I did for Christmas and she felt in love with them. Shortly she send me this beautiful picture of her daughter Paula and she decides she'd love a box for her birthday and said and done.



El tracte era la caixa, però volia sorprendre-les una mica i vaig pensar en amagar alguna sorpresa a dins, ja que el tema anava de caixes vaig decidir fer una capseta petitona i senzilla, simplement amb la meva rosa i amb un amigurumi a dins, perquè no sabem mai quan podem necessitar un bon somriure li vaig enviar una de els meves granotetes perquè sempre tingui un somriure a mà.

The deal was the box but I wanted to surprise them a little and I tought in hide something inside the box, as the thing was abot boxes I decided to make a little, cute snd simple box, just with my rose and with an amigurumi inside, because we never know when we'll ned a huge smile I send her one of my little frogs so she'll always have a smile near by.


Espero que us hagi agradat i si mai voleu una caixa personalitzada per sorprendre algú ja sabeu, envieu-me un correu a ambdelicadesa@gmail.com :) una abraçada

I wish you'veliked it and if you'd like a personalized box to surprise someone just write me to ambdelicadesa@gmail.com, see you around


Entrada enllaçada a la Festa #56 de Personalización de blogs

5 comentaris:

  1. Una caixa preciosa i la granoteta es una monada.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Molt maca. Imagino que Paula estarà encantada amb el regal.

    Xènia Roca

    ResponElimina
  3. Hola! M'encanta el teu blog; pensó que és diferent. Així que he decidit escollir-te dins dels meus 10 blogs preferits; tens un premi "One lovely blog award" esperant a Singing your Shades (http://donttrustyoureyes29.blogspot.com/2014/03/este-post-es-para-contaros-que.html)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! M'ha fet molta il·lusió! :) ja estic pensant a qui li dono els meus 10 premis :)

      Elimina