dijous, 13 de març de 2014

Gatet

Bon dia, la guanyadora del Sorteig del moneder va ser la Míriam de Un raconet de fils no vaig fer cap més entrada perquè tot i que vaig rebre més de 100 visites tot un récord per mi MOLTISSIMES GRÀCIES!! ^.^ ella va ser la única que complia els requisits de manera que el moneder ja està viatjant cap a Sant Feliu de Llobregat! espero que el passegi molt! :)

(els que em seguiu a instaram ja ho sabíeu those who follow me on instaram already know)

Good Morning, the gieveaway winner was Míriam from Un raconet de fils I dind't post any other entry because even having more than 100 visitis on the post a régord to me, THANKS TO YOU ALL! ^.^ she was the only one that filled all the requirements, so the litle purse is now traveling to Sant Feliu de Llobregat (near Barcelona)! I wish she roams it around! :)


Avui us vull presentar un detall que vaig fer per en Nil abans de néixer, la seva mare és una enamorada dels gats i em va semblar que el nen no seria diferent.

Today I'd like to share with you a little present I did for Nil before he was born. his mum loves cats and I thought he would not be different.


El patró del gatet el podeu trobar AQUÍ està molt bén explicat i fins hi tot hi ha un vídeo que és molt fàcil de seguir, us animo a fer-lo. Hi vaig afegir un cor dels meus per fer-lo més amorós i de fons hi ha un coixí de trapillo que vaig teixir amb dues agulles del 12. 

Que passeu molt bon dia!

You can find the patern HERE it is written in Spanish but the video has English subtitles and it ins't difficult to follow, I encourage you to make one. I added a little heard to make the picture a little more loving and on the back there is a tricot couxin I made wuth 12mm needles and T-shirt yarn.

Have a wonderful day

1 comentari:

  1. Aquí l'afortunada del moneder ;)

    ÉS PRECIÓS!!!! Molt treballat!!! M'encanta :) Gràcies!!!!

    El gatet, una autèntica monada

    ResponElimina