divendres, 7 de març del 2014

Giveaway

Hola, avui per acabar bé la setmana vull compartir amb vosaltres un dels meus tresors :)

Hello, today to end well this week I want to share one of my treasures with you.



Què us sembla? us agrada? és un petit bolso/moneder fet i disssenyat 100% per mi, l'exterior està fet amb cordill de cànem amb boletes de fusta grogues i l'interior està folrat amb tela de topos grocs i té dos compartiments.

What do you think? do you like it? it is a little wallet made and designes 100% by me, the outside is crochetes with cord with wodd yellow balls and the inside is with fabricand it's devided with two parts.




No us enganyeu per les fotos, és molt petit, la Blackberry els kleenex i les targes i 4 monedes hi caben bé, però l'iphone ja és massa gran. És la mida perfecte per sortir amb les claus i diners. Com veure la nansa es pot desmuntar i el moneder es pot penjar del cinturó o pot  ser el complement perfecte d'un bolso més gros.

Don't let the pictures full you, it is very little, My Blackberry, some kleenex and a bit of money fit well inside, but the iphone is too big to fit. It is the perfect size to go out only with your home kyes and some money. As ypu can apreciate the handle can be pulled out and you can hang the little bag from your belt or it can be the perfect complement for a bigger bag.



Què us sembla? us agrada? El voleu passejar per la vostra ciutat? he decidit organitzar un sorteig perquè el pugueu disfrutar molt! Condicions del sorteig:

1. El territori d'enviament és la península ibèrica, Balears i Canaries, és a dir, Espanya i Portugal.
2. Ser seguidor del blog (si no em seguiu de forma pública no ho podré comprovar)
3. Deixar un comentari en aquesta entrada amb el perfil amb el que sou seguidors i amb el correu electrònic perquè em pugui posar en contacte amb vosaltres.

Fins aquí fàcil no? Teniu tot el cap de setmana per apuntar-vos, compartir, explicar-ho a tothom,... dilluns a les 8:00 hora catalana tancaré les inscripcions i al llarg del matí penjaré la llista dels participants perquè la pugueu revisar i al vespre faré el sorteig amb un generador de número aleatoris.

Ara bé l'únic "però", el guanyador ha d'estar disposat a abonar-me 12€ en concepte de despeses de transport i gestió, però què són 12€ per un moneder tant espectacular? res no? Així m'ajudeu una mica a que el sorteig sigui possible :)

Would you like to have it and show it around? I've decided to organize a Giveaway so you can enjoy it a lot! Giveaway conditions:

1. Region: Spain and Portugal
2. Be folower of this blog (if you follow me in private I won't be able to chek it)
3. Leave a coment on this post with the flower profile and with your email so i can contact you.

Easy, isn't it? You have the hole weekend to participate, share it, tell it to everybody,... on Monday at 8.00 am Catalan time I'll shut the inscriptions and publish a participants list. And I'll do the giveaway with a random number generaton on the evening.

Here there is the only "con", the winner must be willing to pay 12€ to cover the cost of transportation and management, but what are only 12€ for a such espectacular purse? anything right? wirh this little money you help me out a bit and make the giveaway possible.


Doncs ja està a la porta esperant marxar, espero que us faci tanta il·lusió participar com a mi enviar-lo! :)

I recordeu que si en voleu un de l'estil només cal que m'envieu un correu a ambdelicadesa@gmail.com i us en faré un expressament per vosaltres.

Una abraçada i feliç cap de setmana!


Here you have it, ready to get you, I wish you are as excited to participate as I am to send it to you! :)

And remember that if you'd like something similar you just need to write mee to ambdelicadesa@gmail.com and I'll make one just for you.

Have a wonderful weekend!

4 comentaris:

  1. Hola Àfrica! T'acabo de descobrir i haig de dir-te que m'encanta el teu blog! L'he visitat de dalt a baix ;) Tot és molt maco, el que més m'agrada és la manta de colorins del sofà, els amirugumis (que simpàtiques les granotes, son una cucada; i el Rudolf, una passada!), i com no, el moneder d'aquesta entrada :) El meu perfil de seguidora és "Míriam" i el meu e-mail és "unraconetdefils@gmail.com". Gràcies maca! I des de ja... et segueixo!

    ResponElimina
  2. Àfrica! T'ha quedat xulíssim, m'agrada molt aquest moneder! :)

    ResponElimina